Cookies

 

  1. Jsme společnost NÁBYTEK-ENO, s.r.o., sídlíme Dělnická 414, 696 81 Bzenec, IČ: 283 01 251, jsme zapsaní v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 59718 („my“), a prodáváme vám široké spektrum nábytku na e-shopu na adrese www.nabytek-eno.cz („webové stránky“).
  2. Pokud byste potřebovali ohledně osobních údajů cokoliv probrat, napište nám na e-mail nabytek@nabytek-eno.cz, na adresu Dělnická 414, 696 81 Bzenec, nebo zavolejte na číslo +420 777 311 404. Rádi vám pomůžeme.
  3. Na našich webových stránkách používáme cookies pro:

fungování našich stránek

  1. Cookies a jejich zpracování, které popisujeme nahoře, je možné díky předpisům (GDPR, tedy nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES). Umožňuje nám to tzv. oprávněný zájem.
  2. Na našich stránkách dál fungují tzv. marketingové a analytické cookies. Používáme je k vyhodnocení návštěvnosti, sledování funkčnosti stránek a následnému zacílení naší reklamy. Takové použití je možné na základě vašeho souhlasu. 
  3. Naše webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu a další cílení reklamy – tento režim je možný nastavit v rámci nastavení prohlížeče nebo používáním anonymního okna prohlížeče. Pokud byste si s tímto nastavením nevěděli rady, kontaktujte nás, rádi pomůžeme. Více k nastavení prohlížeče najdete tady:
    1. Chrome 
    2. Firefox 
    3. Internet Explorer 
    4. Android
  4. Cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na našem webu se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.
  5. Shromážděné cookies soubory pro nás zpracovává: 
    1. poskytovatel služby Google Analytics a AdWords, společnost Google Ireland Ltd., v souladu se svými, podmínkami – mrkněte sem (pokud chcete ve svém prohlížeči deaktivovat Google Analytics, můžete si stáhnout odpovídající add-on zde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en)
    2. poskytovatel služby Facebook, provozovaný společností Facebook Inc., v souladu se svými podmínkami – mrkněte sem
    3. poskytovatel služby Sklik – společnost Seznam.cz, a.s., v souladu se svými podmínkami – ty najdete tady
  6. Máte kdykoliv právo se na nás obrátit na emailové adrese nabytek@nabytek-eno.cz, telefonicky na +420 777 311 404, nebo na naší poštovní adrese sídla a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat po nás výmaz osobních údajů; v určitých případech máte právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.
  7. Cookies ukládáme po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.

 

Název typ popis platnost vlastník
_ga analytické Soubor cookie _ga, nainstalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo k rozpoznání unikátních návštěvníků. 2 roky Google
_gcl analytické Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Řeší efektivitu reklamy 3 měsíce Google
_gid analytické Pomocné device ID cookie 1 den Google
ssupp funkční Cookies funkce chatu - zákaznické podpory půl roku nabytek-eno.cz
PHPSESSID funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání stavu návštěvy mezi požadavky na stránky. session nabytek-eno.cz
cc_set funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí. 1 měsíc nabytek-eno.cz
cc_cookie funkční Uložení stavu cookies 6 měsíců nabytek-eno.cz
cc_main funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí. 1 měsíc nabytek-eno.cz
         
_fbp marketing Marketingová device ID cookie, pro funkci reklamního systému Facebook 3 měsíce Facebook
IDE marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Uchovává příchozí stránky 1 rok 24 dní .doubleclick.net
SID marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Seznam.cz 1 měsíc Seznam
test_cookie marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Ověřuje podporu cookies prohlížečem 1 měsíc Google

 

Menu
Slovensky